11. desember 2013
Okse, grass fed beef, økologisk:
~Meny 1~ “Bondens utvalgte” 5 utvalgte stykningsdeler, 5 deler kjøttdeig og kraftbein. Ikke filet.
Ca 15 kilo 2000,-
-Meny 2~. “Kokkens gourmet”. Utvalgte deler fra hele dyret, kjøttdeig og kraftbein inkl filet. Ca 20 kilo 3000,-
~Meny 3~ “Slakterens hakkebøf” 12 kilo kjøttdeig 1500,-
-Stykningdeler: Mørbradbiff, culottebiff, høyrygg, surret steik, bogplomme, lårtunge, flatbiff.
-Filet: entrecotes, ytrefilet og indrefilet. Kraftbein og avskjær. Be om ekstra avskjær (inkludert) og hvor mye.
Partert, merket og valuumert.
Svin, frilands, økologisk
~Julegris~ 1/4 gris ca 22,5 kilo kr2500
Partert og valuumert. Alle deler fra hele dyret. Merket.
Halv smågris. Ca 15 kilo. Kr 75 per kilo. Upartert.
OBS: Prisene er for andelshavere. 15% tillegg hvis du ikke er medlem. Mva er inkl.
Vi leverer i Oslo på tirsdag 17 desember . Fra gården fortløpende og etter avtale. Levering etter avtale. Virgenes@virgenes.no